Следвайте ни

Арестуваха Любо, нарязал на парчета Антония от Радомир

viber icon

Най-после развръзка! Карабинери до Рим задържаха 36-годишния Любомир Лозанов, който бе издирван от януари за убийството на Антония от Радомир. Тя бе открита нарязана на парчета в куфар, съобщава "24 часа".

Въпреки че италианските медии не съобщават имената на жертвата и на арестувания, в.“Кориере дела сера” публикува снимката на Антония. Разследването в Италия се водело от карабинерите на Ладисполи, до Рим, след като получили сигнал от Централната дирекция на криминалната полиция.

Именно чрез нея станало ясно, че българинът се укривал по римското крайбрежие. Ладисполи се намира на 50 км северно от Рим и е известен като град, в който има голяма българска и румънска общност.

Лозанов се спотайвал у приятели. Любимир Лозанов напуснал България 4 дни след изчезването на Антония през януари. Обяснил, че отива да търси по-добра работа.

Младата жена е видяна последно на Ивановден в заведение край Радомир. Почти 10 месеца по-късно диви животни изровиха останките на Антония в храсти близо до реката между Радомир и с. Николаево.

След заминаването Любомир не поддържал връзка с никого. Роднини на Антония го търсели, за да научат повече за раздялата им. Звънели на телефона му, писали и съобщения, отговор не получавали.

Антония и Любомир били двойка от 4 години. Връзката била бурна, а скандали се зараждали без причина.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?