49

Американско списание отличи с 5 награди летище Истанбул

То беше обявено за "Летище на годината" за 3-и пореден път

Летището в Истанбул бе счетено за достойно за награди в 5 различни категории в резултат на гласовете на читателите на базираното в САЩ туристическо списание Глобъл Травълър (GT). Аеропортът беше избран за „Най-добро летище“, „Най-добро летище в Европа“, „Летище, предлагащо най-доброто пазаруване“, „Летището с най-добрата зона за храна и напитки“ и „Летището с най-доброто безмитно пазаруване в Европа“.

Директорът по корпоративни комуникации на летището Гьокан Шенгюл присъства на церемонията по награждаването, проведена в "The Langham Huntington Pasadena" в Лос Анджелис, САЩ, по повод 20-ата годишнина на списание GT.

Летище Истанбул беше обявено за "Летище на годината" за 3-ти пореден път. 

На церемонията по награждаването Шенгюл заяви, че са горди да бъдат удостоени с престижните 5 награди.

Той посочи, че летище Истанбул приема поставянето на нови и по-големи цели пред себе си след всеки успех. Шенгюл продължи: „Наградите, които получихме в световен мащаб от първия ден, в който започнахме работа, са най-големите доказателства за това. Ние сме на мнение, че нашите услуги и непрекъснатите подобрения, имат важен дял в този успех.“ допълни той.

Шенгюл заяви, че летището е обслужило повече от 200 милиона пътници през последните 5 години след пускането му в експлоатация.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Много хубаво летище

Много хубаво летище

20.12.2023 | 13:31

И бюрекът им е хубав, баклавата и тя. Ама цените им като на летище.

Отговори
4 0
ееее

ееее

20.12.2023 | 13:28

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може=:----- https://da.gd/xlbio

Отговори
0 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?