3906

Американският милиардер Бил Гейтс посочи професията на бъдещето

Милиардерът направи доста интересна прогноза за професиите на бъдещето

 

Oснователят на Microsoft милиардерът Бил Гейтс разкри коя професия в бъдеще ще бъде изключително доходоносна. Според него в идните години все по-атрактивни ще са професии, свързани с климатичните промени. Изменението на климата е най-голямата криза, пред която е изправен светът, тя е заплаха за множество географски области по света.

Компаниите, които се фокусират върху изменението на климата и климатичните технологии, биха могли да надминат приходите дори на компании като Tesla и Microsoft, каза Гейтс.

Климатичните технологии включват продукти и услуги, които не вредят на околната среда. Тази категория включва електрически автомобили, водородни двигатели и екологични батерии.

„Тази стъпка е рискована засега“, каза Гейтс на онлайн конференция. Той обаче заяви, че те ще надминат бизнеси като Google, Microsoft, Tesla и Amazon в бъдеще.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
bebe

bebe

17.03.2024 | 08:29

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:--- https://e.vg/menn

Отговори
1 6

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?