Следвайте ни

Американската певица Халси се снима с кучето феномен Роки

viber icon

Кучето Роки е снимано безброй пъти от 2011 г., но сега намери международна слава, след като е вече и в Инстаграм акаунта на американската певица Халси по време на скорошно ѝ кратко посещение в Истанбул.


През миналия уикенд Халси се разходила из улиците на Истанбул и се снимала с кучето-талисман на Кузгунчук Роки като обяви в социялните медии: „Тук съм, за да се срещна с животните“ и пуснала "стори" с Роки. След това, известната певица пила турско кафе в близко заведение и ѝ гледали на кафе.


Историята на Роки направи фурор в социалните мрежи преди няколко месеца, когато потребител сподели снимка на кучето на точно същото място от 2011 и 2020 г., карайки други да се присъединят и да споделят снимки на кученцето през годините.
Жителите на квартала са дали на Роки титлата "мухтар" или началник на квартала, който следи отблизо района.


Собственичката на кучето Хаял Доган казва, че е била изненадана от снимката на Роки, споделена от Халси. "Хората са много заинтересовани и често идват тук, за да направят снимки с него. Понякога туристите, посещаващи Кузгунчук, идват специално тук, за да видят Роки. Радвам се, че виждам толкова голям интерес към него", каза тя. Роки бил само на два месеца, когато Доган го е осиновила. "След като порасна, той свикна да стои на това място и се радваше на вниманието на минувачите.", казва Доган.


Роки е вероятно да достигне славата на любимата котка на цял Истанбул, Томбили, след смъртта на която през 2016 г. в нейна чест е издигната статуя в истанбулския квартал Кадъкьой.

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Nomi

Nomi

15.10.2020 | 18:50

Миналия петък получих 28755, защото съм без работа, искам да запазя проучването си, затова се трудих упорито миналата седмица и спечелих 19500. Предоставям на приятелите и приятелите си да вършат тази работа. изучете този уебсайт, за да вземете допълнителни факти ... ===>>> Jobnews3.com/

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?