1553

Американка уби партньора заради любовницата му, но...имал и съпруга

Жителка на американския щат Тексас уби мъжа, с когото съжителствала заради връзката му с друга жена, но разбрала за съществуването и на истинска съпруга на жертвата. За лабиринта от сложни и трагични отношения разказа Update Plug.

51-годишната Карин Стюарт направи няколко изстрела срещу Джеймс Хангров в събота, 7 май. Пристигайки на местопроизшествието, полицаите открили американеца кървящ, а жената обявила, че той е неин съпруг. Пострадалият е откаран в болница, където е починал.

Стюарт каза, че е застреляла мъжа заради предателството му, след като той довел друга жена в къщата и заявил, че я обича. В къщата е била 41-годишната любовница на мъжа, чието име не се съобщава, но тя успяла да избяга.

По време на процеса за убийство към местните журналисти се обърнала някоя си Сандра Хангроу, която заяви, че е истинската съпруга на загиналия. Според нея тя и Джеймс са женени от 2009 г., но се разделят през ноември 2021 г. Въпреки това те останали най-добри приятели, говорили си ежедневно и дори мислели да възобновят връзката си.

По думите й тя не знаела, че Джеймс, който е имал много здравословни проблеми след прекаран ковид, бил в интимна връзка със Стюарт. Тя също не е знаела и за новата любовница. Според полицията Джеймс се срещал със Стюарт в продължение на седем години, но са живели заедно само от време на време.

Любовницата на Джеймс, която се оказала свидетелка на убийството, каза на полицията, смята, че той бил в открита връзка със Стюарт. Тя беше сигурна, че той искал да ги представи една на друга.

Стюарт е обвинена в убийство и е задържана в затвора. Тя вече беше обвинена в нападение през 2016 г., след като призна, че е прегазила бившия си съпруг с камион и го е поляла с течност за запалка, според съда. Тогава Стюарт се е признала за виновна.

Не се съобщава дали Джеймс Хангроув е имал официално регистрирана връзка със Сандра Хангроув и Карин Стюарт.

По-рано беше съобщено, че италианка от Торино разбрала за предателството на съпруга си, който загинал при автомобилна катастрофа, след като любовницата му получила част от застраховката за живота му. Любовницата твърди, че италианецът прекарвал три дни в седмицата с нея, а останалите четири дни със семейството си. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?