Следвайте ни

Алчност: "Черната вдовица" уби мъжа си милионер

viber icon

Бившата танцьорка на пилон Гана Зуизина ще бъде изправена пред съда. Алчната украинка, позната вече като „Черната вдовица”,  е обвинена в организирането на убийството на своя съпруг милионер Бари Принг, пише lupa.bg.

Обвинението към жената, която в момента се подвизава под името Джулиан Мур е, че планирала да отмъкне богатството на мъжа си, като организира покушението му.

Състоянието на IT предприемача възлиза на 1.5 милиона лири. "Черната вдовица", както я нарекоха медиите в Англия, ще се яви пред съда следващия месец, където се очаква, че семейството на Принг ще поиска да й бъде дадена справедлива присъда.

"Починалият е бил умишлено убит и Зуизина е свързана с убийството", споделят братът и майката на Принг. Семейството твърди още, че тя се омъжила за него заради парите му и е имала цел да се възползва от богатството му. Затова и убийцата причинила смъртта на совя съпруг с цел да се отърве от него и да вземе всичко за себе си.

Зуизина отрича обвиненията за убийството на мъжа си, като заявява, че близките на мъжа ѝ имат твърде малко информация за отношенията помежду им и, че г-жа Пинг дори не е присъствала на сватбата им.

"Мъжът ми беше добре образован, здрав и изискан. Той беше напълно способен да взима самостоятелни решения и да прецени дали аз се омъжвам за него заради парите му или заради любовта ми", каза още "Черната вдовица".

Тя отрича твърденията, че бракът им е бил към края си. Бари Принг се запознава със своята 28-годишна съпруга в сайт за запознанства. Двамата се женят в Киев през 2007 година.

Празнувайки своята първа годишнина на 16-и февруари 2008-а на вечеря близо до украинското село Мила, на 15 километра от Киев, кола минава покрай ресторанта и се чуват изстрели, които се оказват смъртоностни за Принг.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?