Следвайте ни

Ад в телевизията! Репортерка пострада сериозно СНИМКИ 18+

Лекарите се борят за зрението на красивата репортерка

viber icon

Красивата репортерка Барбора Жиачикова в неделя отиде да отрази мач, а денят й приключи в болница, където лекарите се борят да спасят зрението й. 30-годишната хубавица беше изпратена от телевизия RTVS да отрази хокейния мач между Банска Бистрица и Попрад (1:2)

В един момент обаче тя отклонила погледа си от случващото се на ледената площадка и това се оказва фатално. Жиачикова седяла малко над централната линия, където няма обезопасителен плексиглас на мантинелата на терена. Тогава играч на Банска Бистрица избил шайбата високо и тя попаднала в красивото лице на журналистката.

В резултат на това Барбора Жиачикова е откарана спешно в болница. Резултатът от удара е фрактура на лицева кост, комоцио, синина и тежко състояние на дясното око.

Лекарите не дават гаранция, че ще възстановят на 100% функционалността на окото. Освен това предстои работа на неврохурирг, който да работи върху мускулите на лицето около пострадалата зона, за да може Жиачикова да може отново да прави мимики и гримаси. Едва след това ще се стигне до пластична хирургия за прикриване на следите от травмата.

„Искам да ви съобщя, че съм жива. Благодаря на всички за подкрепата, която получавам чрез съобщения. Предстои ми операция и ще се върна отново в същата форма и дори по-силна“, написа телевизионната репортерка в социалните мрежи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?