Следвайте ни

97-годишен си поръча проститутка, но дойде снаха му и... ВИДЕО

viber icon

Казват, че с възрастта сексуалното желание започва да спада и в един момент изчезва, но очевидно това не се случва при всички. Пенсионер от Бендери в Русия, въпреки почтената си възраст от 97 години, все още изпитвал нужда от женска ласка, пише Блиц.

Старецът редовно канил дами при себе си, плащал им за услугите и се радвал на живота. Но един ден сексуалната идилия била развалена от внезапното посещение на снахата.

72-годишна жена се грижила за възрастния си тъст. На този ден тя дошла при него без предупреждение и станала свидетелка на сцена, която я шокирала: в апартамента на дядо ѝ имало полугола 45-годишна дама, която, смутена, се облякла и бързо си тръгнала.

97-годишният Дмитрий Иванович бил много ядосан от такъв неочаквано неприятен край на срещата и, хващайки пръчка, набил снаха си.

"Имах приятелка, тя се намеси. Ударих я няколко пъти. Приема се: когато хората имат отношения, никой няма право да се намесва. Това е всичко", обясни пенсионерът. А обидената снаха отишла в полицията и показала заснетите побои. "Докторът се разсмя толкова силно, че едва не падна от стола си. Дядото е герой, а аз съм глупачка", оплаква се Лариса. Районният полицай трябвало да проведе превантивен разговор с възрастния Казанова. Пенсионерът обещал да се държи добре, но изглежда няма да стане добър. Той казва, че всички в семейството му са били любовчии.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

04.08.2021 | 22:36

Браво деде.Само така.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?