Следвайте ни

57-годишна роди близнаци, а след 16 години... СНИМКА

viber icon

В началото на 2004 г. американката Алета се прочу в САЩ, пише fakti.bg.

Славата я връхлетя неочаквано, след като стана ясно, че на 57 години е бременна с близнаци - нещо, което до този момент не се е случвало в Щатите. 

Оттогава са изминали 16 години и Алета днес е на 73. Успява ли необичайната майка да се справи със задълженията си? Като цяло по-възрастните дами рядко се решават да имат деца. Това е много голям риск, който може да доведе до лоши последици.

Но с всяка година жените се опитват да преодолеят този страх и започват да раждат както след 40-ата,  така и след 50-ата си годишнина.

Алета била от жените, които непрекъснато отлагали раждането. В началото тя била отдадена на кариерата си и шоубизнеса. След това се отдала на духовни практики и саморазвитие.

Времето минавало бързо и Алета дори не усетила как вече клони към 60-те. И точно в този момент осъзнала, че е време да стане майка.

Всички нейни близки започнали да се опитват да я откажат от глупавата идея. Но жената не искала да ги чува! Тя се чувствала се в страхотна форма и знаела, че може да роди.

Дълго време Алета опитвала да забременее, но нещата така и не се получавали по естествен път. В крайна сметка била принудена да се подложи на изкуствено осеменяване.

И така съдбата ѝ поднесла неочаквана изненада. Вместо едно дете, американката се сдобила с близнаци - момиче и момче.

От раждането на бебетата ѝ минаха 16 години. Алета продължава да ги възпитава и да води активен начин на живот. И за своите 72 години изглежда повече от великолепно. 

От кадрите си личи, че двете деца - Франческа и Джиан изглеждат доста щастливи.

На снимките с мама децата винаги са усмихнати и сияят от щастие.

Веднага става ясно, че Алета не забравя за майчинските отговорности и се грижи добре за наследниците си. 

Американката продължава да отделя много време на духовните практики, с които подмладява тялото и душата си и изобщо не мисли за пенсия. 

Може би и затова не прилича на хората на нейната възраст.

Тя изглежда здрава и много свежа, гледа да е в крак с всички тенденции и на близнаците определено не им е неловко, че имат толкова възрастна майка.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?