49

3 жени скриха злато за 1 млн. лири в шалварите си СНИМКИ

Три жени влязоха в магазин за бижута в Мерсин, Южна Турция, разсеяха собственика и откраднаха поднос, пълен със златни бижута на стойност приблизително 1 милион турски лири, което се равнява на около 56 хил. лв. Кражбата е заснета от охранителна камера на работното място.

DHA

Инцидентът е станал вчера в бижутерски магазин, в централния квартал Акдениз на средиземноморския град.

Главите и част от лицата на жените които посетиха магазина за бижута, собственост на Махмут Гьокалп, бяха покрити със забрадки. 

Докато една от жените разсейваше бижутера с извинението да гледа бижутата, другите 2 жени откраднаха пълен със злато поснос от витрината. След като крадлите напуснаха, бижутера разбра, че е откраднато злато на стойност около 1 милион лири и съобщи за ситуацията на полицията. Полицията започна операция по залавянето на заподозрените.

DHA

Моментите на кражбата са записани от охранителната камера на работното място. На кадрите се вижда, как една от жените изтегля подноса от витрината и го набутва в пазвата на другата жена. След това напускат безпроблемно магазина.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Асен

Асен

13.03.2024 | 14:43

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:--- https://e.vg/mens

Отговори
0 1
Три жини с шалвари, три дк!

Три жини с шалвари, три дк!

13.03.2024 | 14:35

И един изрот с очила с болни бъбреси, мустафа се казва, дмсву!

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?