Следвайте ни

$11 000 награда за информация за убиеца на Стефани

viber icon
Екип на Марица

Награда в размер $11 000 е предложена за информация, водеща до залавянето на предполагаемия шофьор, чието превозно средство удари и уби 20-годишната Стефани Линева в събота, съобщи "Press Connects", цитирана от "24 часа". Основната версия е, че Стефани е блъсната от автомобил.

Семейството й обаче разкри подозренията си, че тя може да е убита на друго място, а тялото ѝ да е било захвърлено на магистралата.

Наградата е обявена от Университета в Бингхамптън, градската управа и местния бизнесмен Марк Йонати, с надеждата, че това ще доведе до нови следи и насърчават хората да представят всяка информация.

"Все някой знае нещо. И други хора може да са видели нещо, което да е привлякло вниманието им, но да не знаят какво е. Тя е като наше дете. Най-близките й приятели са нейните съотборници, които също са студенти и ние им помагаме с каквото можем", каза ректорът на Университета в Бингхамптън Харви Стенгър, като допълни, че са организирали групи за терапия за всички студенти, които са познавали Линева. /Марица.бг

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?