Световни асове идват на "Стройтех 2019"

Най-големите компании в Европа и света, ще участва в изложбата „Стройтех 2019“. Тя  е част от  Международния технически панаир, който ще се проведе  от 23 до 28 септември  в Пловдив. 

Най-мащабният  делови форум за строителство на Балканите отново ще предложи комплексни решения  за всякакъв вид обекти - от първата копка до пълното завършване.  

Модерните тенденции в жилищното строителство ще покажат вносители, които идват за първи път на нашия пазар. Те акцентират на иновативни  продукти – основно тухли и суровини за производство на ПВЦ дограми и врати, повишаващи  комфорта в  сградите.

Изграждането на магистрали и шосета  в България и на Балканите привлича известни компании за асфалтови смески, битум, дренаж за пътища. На изложението ще се представят някои  от най-големите производители на бетонови възли в Европа.

Най-атрактивната част от „Стройтех“ – специализираната зона  за тежка механизация, ще бъде по-голяма в сравнение с миналата година, тъй като ще има повече машини от висок  клас. Това  също е свързано с разрастването на пътното строителство в региона. Ще бъдат демонстрирани  хитови модели на най-известните  марки  багери, самосвали, бетон възли, съоръжения за събаряне на здания, машини за полагане на асфалт и направа на канали, както и други машини гиганти.

За първи път в изложбата ще се включи световен концерн, произвеждащ компресори. Германска компания ще демонстрира ново поколение челни товарачи, дизелови и газови генератори.

Основен акцент в “Стройтех“ще бъдат  модерните строителни системи и хибридните машини.  Може да се видят също покривни конструкции, изолации,  изделия от ковано желязо, отоплителни системи, интериорни продукти.  Така на едно място се събира всичко необходимо за строителството.

„Стройтех 2019“ се провежда заедно с още четири специализирани изложби​.Те представя​т новости от автомобилната индустрия, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, информационните и дигиталните технологии, енергетиката, екологията и химическата промишленост.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?