Свекър подгони с брадва бивша снаха

Мъж от пловдивското село Войводиново посрещна с брадва потенциални купувачи, дошли да огледат съседния на неговия имот. Това е станало в началото на годината, но преди дни Пловдивския районен съд наложи глоба на агресора.

Драмата се разиграла на 19 януари. Двама потенциални клиенти решили да огледат къщата до дома на възрастния мъж, евентуално за да я купят. Нарушителят бил бивш свекър на една от купувачките. Той имал претенции за собственост по отношение на въпросната къща и се подразнил от това, че не са го попитали могат ли да влязат.

Мъжът се нахвърлил към неканените гости с ругатни и псувни, държейки в ръка си брадва. Възмутени от поведението му, заплашените хора сигнализирали до органите на полицията.

Случаят бил докладван на Районната прокуратура в Пловдив, но магистратите отказали да образуват досъдебно производство, а преписката била върната в РУ - Труд за съставяне на акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Скоро след това мъжът бил изправен пред Темида. Там той признал вината си и изразил съжаление за стореното. Тъй като той бил пенсионер и вдовец, а и живеел сам, съдът му наложил глоба в минимален размер - 100 лева.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?