Подай сигнал

Сватбата на Цветалина и Йозджан - от Тримона до Бавария

Булката вече е лекар в пловдивска болница, благоверният ѝ - магистър-фармацевт

Лайфстайл

от Иван Кирев 7339 прегледа 0

Вълшебната приказка от Тримона до Будапеща и Бавария. Така може да се опише сватбата на Цветалина и Йозджан. Двамата избраха да празнуват в хотел "Тримонциум", а младоженската им фотосесия да бъде в Унгария и Германия. След като години наред залягали над учебниците, Цветелина и Йоздан се намерили по трудния начин - в онлайн пространството чрез програма за запознанства. Определили си среща. Видели се, харесали са се и заживели заедно. Предложението за брак направил Йозджан в Рим навръх рождения ден на Цветалина.

Почнали да плануват сватбата. Обмисляли всеки детайл и редели парчетата от пъзела. За техен късмет всички хора, с които се срещнали и щели да работят за тържеството, били професионалисти в своята област. Такива били и фотографите - студио Дардов. След разглеждане от младоженците на част от продукцията им от фотосесии, направени в различни части на България, Цветалина и Йозджан попаднали на албум на младоженци, направили сватбената си сесия в Германия. Цвети и Йозджан били категорични, че и тяхната обща фотосесия трябва да бъде там. Снимките били в Будапеща на Рибарските кули, в замъка на Дисни и Линдерхоф, както и в Южна Бавария по реките на Гармиш Партенкирхен и езерата в подножието на Алпите. Стотици туристи искали да се снимат с младоженците.

Цветалина е лекар в пловдивска болница, а Йозджан - магистър-фармацевт. На тържеството им в зала "Амбасадор" на хотел "Тримонциум" присъстваха 250 близки и приятели. Младоженците гравираха всички чаши за уелкъм дринк с имената на гостите си и им ги подариха за спомен. Дансингът бе като сцена на концерт на Армин ван Бюрен. Кумове на Цветалина и Йозджан бяха Екатерина и Радостин Карамфилови.