Сузанита прекали: Отново скандализира мрежата СНИМКА

Изцепките на Сузанита нямат край. Изглежда родителите на момичето са я оставили на произвола на съдбата, а тя най-нагло гази закона без да й мигне окото.

След като се похвали, че кара кола, макар да няма годините и шофьорска книжка, сега тийнейджърката без свян сподели кадър, на който се вижда, че километражът сочи  300 км/ч. Може би ако беше изчакала да навърши годините и се беше явила на шофьорки курс, щеше да знае каква е позволената скорост. В България никъде не може да караш с толкова висока скорост. 

В социалните мрежи има масов хейт за калпазанката, а възмутени майки се питат къде е адекцията за закрила на детето и защо не вземе мерки. Те се възмущават на поведението на малката Сузанита, тъй като наред с хейтърите много малки момичета се опитват да й подражават, което е пагубно за цялата нация. 

Орхан Мурад обаче не на мира поведението на дъщеря си за неморално. За него да пуши трева, да се съблича, да пие алкохол, да спи с момчета са явно част от нещата, които трябва да прави едно 16-годишно момиче. Той твърди, че целият хейт за дъщеря му идва от завистливи хора, които не могат да приемат факта, че Сузанита стана известна и изкарва пари още отсега, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
васил

васил

03.07.2019 | 18:40

газ до дупка

Отговори
0 0
Ебачев

Ебачев

21.06.2019 | 12:12

Това което пише от долу е изминатите километри разстояние от последното зануляваме , а километража показва около 183 . И другото което е снимката е направена от дясната седалка .

Отговори
1 0
-10

-10

21.06.2019 | 09:52

Интересно, циферблата горе е до 200, как точно е вдигнала 300 с тази кола?

Отговори
2 0
Коко

Коко

21.06.2019 | 06:10

Ех, що съм се родил от българското малцинство!

Отговори
5 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?