Сузанита показа на феновете задника на майка си СНИМКИ

На безброй кадри в мрежата можем да видим дупето на 16-годишната Сузанита по прашки. Но от вчера и задника на майка й Шенай се завъртя в Интернет.

Заслуга за това има самата щерка, която изтипоса родителката си на стори в инстаграм, надупена по изрязани сини къси гащи, пише HotArena.

 

Шенай просто се е навела да пие вода от крайпътна чешмичка, но Сузанита решава, че гледката е достойна за снимка, която да покаже на своите 256 000 последователи. Блондинката добави към кадъра и надпис на английски език, гласящ „Секси мама“.

А че Шенай знае за фотото си и че няма нищо против то да се разпространява, засвидетелства фактът, че неведнъж съпругата на Орхан Мурад доброволно е участвала в скандални сторита на дъщеря си.

Едно от последните такива е как двете мятат цици под ритмите на кючек и видимо се кефят на съвместната си простотия.

Друг подобен случай е как Сузи върти гюбеци по прашки и сутиен, снимат я на лайв видео и я пускат в мрежата, а майка й стои и гледа бездушно отстрани, нямайки нищо против ставащото наоколо.

Въпреки че в своите интервюта Шени и Орхан редовно порицават разкрепостеното поведение на Сузанита и отричат те са отговорни за това, че тя е избрала лесният път, от кадрите, които малката показва с майка си, оставаме със съвсем друго впечатление.

А именно, че … крушата не пада по-далеч от дървото…

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ggbg

ggbg

07.08.2019 | 03:22

Абе, на този г*з няма да му простя "любовната палка", ако така ми се одупе на голо! Иначе за това семейство не разбрахте ли вече, че са разкрепостени!? Аз съм сигурен, че майката е стенела и викала с пълно гърло, докато малката Сузи се е мъчела да заспи, като малка! И после к'ва да стане дъщерята...

Отговори
2 0
Фикрет

Фикрет

06.08.2019 | 22:24

Ехе ще има Аза-Бюзе Аза-Бюзе

Отговори
1 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

06.08.2019 | 20:24

И двете на Скобелева майка.

Отговори
5 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?