Супер лукс! Лили Иванова пръсна 3 бона с един замах

Лили Иванова не пести пари, когато стане дума за мода. Преди дни естрадната икона се е сдобила с уникална дизайнерска чанта с косми от дива коза, научи „Уикенд”. Лили с лека ръка платила сумата от 3 бона за модното бижу и от няколко дни гордо го разхожда из София.

Изпълнителката на „Детелини” е известна освен с музикалното си творчество, и със страстта си към скъпи дрехи и обувки на прочути марки. Тя стриктно къта луксозните си вещи и грижливо ги пази в дома си. Дори и след като остареят, не ги подарява или раздава, защото смята, че във вещите се съхранява и част от енергията на собственика и не иска някой да й направи магия с нейна дреха или аксесоар. 

Звездата е известна с манията й да поддържа имиджа си на безупречно облечена и красива жена. Това удоволствие обаче й излиза доста скъпо, защото всеки месец дава поне по 15 000 лева за шопинг. Лили купува дрехите си само от няколко определени бутика в столицата, където благодарните собственици я уреждат с атрактивни отстъпки, а тя на драго сърце ги използва. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?