Стрес в поп-фолка! Гринго пак хвърли в ужас Софка, остави я без...

За по-малко от месец Софи Маринова се омъжи, разведе се набързо, а малко след това отново си прибра мъжа у дома. За краткото време, в което не бяха заедно обаче и преди изобщо да се заговори за сдобряване, Гринго е успял да сътвори един куп глупости.

И може би най-голямата – да продаде в заложна къща собствената си баровска венчална халка, с която се сдоби през февруари тази година! Щом разбрала, Софка едва не припаднала от ужас.

Мускулестият ром, който разчита изцяло на гласовитата си половинка във финансово отношение, се оказал без стотинка само седмица, след като бе натирен от нея, пише Lupa.bg.

И след няколко дребни заема от приятели, набързо се озовал в заложна къща в един от крайните квартали на столицата.

Там срещу сумата от 1100 лева оставил халката от жълто злато с черни диаманти и надпис "Софи", която струва поне 4 пъти повече.

Баровското бижу, заедно с "братчето" му с надпис Гринго, бяха подарени на младоженците от Преслава и половинката й Павел, които ги бяха поръчали в чужбина.

За Тодор Давидов обаче явно стойността на жестовете се измерва само в левчета.

Иначе в момента Софка и Гринго отново се гушкат щастливи заедно и дори публикуват снимки на (пост) семейната си идилия.

"Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци", твърди фолкзвездата.

Все още не е ясно дали певицата ще се примири с липсата на халка на ръката на любимия си или ще се опита да откупи бижуто.

show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?