Стилиян Петров чукна 40 с уникално ретро парти

С уникално ретро парти посрещна 40-я си рожден ден Стилиян Петров. Футболната ни легенда събра роднини и приятели на уникалния купон. Събитието се състоя в Англия, а организатор на празника бе съпругата му Паулина. Темата бяха 80-те години на миналия век, а дрескода бе съобразен със същото.

Всеки от гостите се бе пременил като известна личност от онези години. Тон даде самият Стилиян. Той бе с костюм и очила в стил „Елтън Джон”, който по онова време бе в пика на славата си. „Готови за рокендрол” обяви футболистът, а костюмът му обра всички точки. Той бе с множество рисунки на героя от електронните игри Супер Марио, а вратовръзката също бе в нюанс, пише „България днес”.

Приятелите на Стан се скъсаха да го бъзикат за екстравагантната му визия. Сред тях бяха и имената на не една и две футболни звезди. „Човече, обличай се така по-често, не само вечер”, шегува се Роби Кийн. Хенрих Ларсон и Саймън Донъли също се помайтапиха с Петров и заявиха, че не са го виждали по-добре облечен. „Най-добрият ти вид, който някога съм виждал”, добави и Шей Гивън. Музиката също бе от тази епоха, а Петров - най-деен на дансинга. Тортата за празника също бе екстравагантна - тя бе във формата на кубчето на Рубик. Желаем му да е жив и здрав.

Източник: hotnews.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?