Стефан Вълдобрев омайва на Античния

Най-експлозивният месец в културната столица - септември, ще започне с очарователен концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. На 1 септември те ще изнесат концерт на най-просторната и гостоприемна сцена на открито в Пловдив - Античния театър.

Музикантите ще минат през Европейската столица на културата за своята последна спирка от турнето „Пет летни концерта, без да броим зимния“. Проектът на групата предвижда за няколко седмици да обиколят София, Бургас, Варна, Созопол и Пловдив. Спектакълът ще съвпадне и с откриването на Есенния салон на изкуствата под тепетата.

Билети за събитието вече се продават онлайн. Вратите ще отворят час по-рано от обявения старт в 20,30 ч. Очаква се на грандиозния концерт да се появи и специален гост, който все още се пази в тайна. А обичайните заподозрени са си все същите четирима: китаристът на ФСБ Иван Лечев, Стоян Янкулов - ударни и перкусии, Веселин Веселинов (Еко) - бас, контрабас, втората китара Мирослав Иванов.

Пловдивската публика ще може да се наслади на хитове като „Десет и половина“, „Към“, „Едно“, „Аз ли съм, или не съм“ и най-вече на обичаното от малки и големи парче „По-полека“. Най-вероятно, както на повечето концерти на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", и този път зрителите ще затанцуват в ритъма на нестандартните бързи рими и в синхрон със зареждащата мелодия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?