Старица изгоря в къщата си, прибраха сина й

Шестима станаха загиналите в пожари за 29 дни в региона

В къщата си изгоря 77-годишната Тодорка Македова от хасковския квартал "Болярово", съобщиха от полицията. Едноетажната постройка е напълно опустошена.
Инцидентът станал тази сутрин, сигналът бил подаден в 4.45 часа от комшия, видял пожара. На място пристигнали два екипа с огнеборци, полиция и линейка. След потушаването на пламъците пожарникарите открили трупа на пенсионерката.
Според неофициална информация произшествието било предизвикано от сина на загиналата - Николай. Запознати със случая допълниха, че пожарът е станал след пиянски запой от сина на Тодорка, който има психични проблеми и често лежи в психодиспансера в същия квартал. Николай бил откаран в Районното, допълниха източници на "Хасковска Марица". 
През януари преди 2 г. старицата беше пребита, ограбена и изнасилена в дома си. За престъпленията беше задържан рецидивистът Димо Деянов.
Припомняме, че при подобни обстоятелства на 15 октомври изгоря и възрастно семейство в харманлийското село Славяново, а 54-годишният им син бе пратен в психиатрия.
След това в ивайловградското село Покрован в къщата си изгоряха двама братя, а в последния ден на с.м. в Хасково издъхна 58-годишен бездомник, след като пламна бараката му край завод "Родина". Така за 29 дни загиналите в пожари от региона вече са шестима.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?