Сръбски водещ се обясни в любов на Галена

Галена бележи пореден успех в Сърбия. Дуета й с Миле Китич "Добре ли си"  направи своята премиера в сръбската "Гранд" в предаването "Zvezde Granda Specijal", пише Шоу.

Наши източници издадоха, че Галена е получила огромно уважение от сръбската публика. Оказа се, че изпълнителката на 'Знам диагнозата" е сред най-популярните български звезди в западната ни съседка. 

Чалга дивата е гостувала и в телевизията на Драгана Миркович, а интервюто ще бъде излъчено навръх рождения ден на Галена (21 май - б.а.). От екипа на телевизията направили малък подарък към нашенката - торта, а след това и Миле Китич се разписа с уникална изненада.

Водещият на предаването пък се развълнувал до такава степен, че признал на Галена, че му е любимата певица. От много време се опитвал да осъществи контакт с нея и да му гостува. Около 3 часа продължи интервюто с нейния почитател, който искаше да научи всички за живота и кариерата й. 

Галена и Миле се оказаха добър тандем. Наш източник издаде, че към новия дует не спират да валят покани за общи участия. На 22 септември двамата ще се качат отново на една сцена - в заведението на мъжа на Галена - Галин, което се намира в Арбанаси.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?