Срив в любовта и проблеми с парите мъчат 3 зодии през юни

Месец юни обещава да бъде незабравим и изпълнен с куп интересни събития за всички знаци от Зодиака. Ще имате възможност да спечелите голяма сума пари, да отидете на пътешествие, да започнете свой бизнеса и да намерите любовта.

През първия летен месец трябва да сте много внимателни с отрицателните мисли, защото могат да се материализират много лесно. Положителните емоции ще помогнат да направите този период ярък и забавен, така че трябва да отделите време за почивка, както семейна, така и романтична. Има голяма вероятност по време на почивката си да срещнете хора от миналото - бивши любовници, състуденти или съученици. Когато общувате с тях, внимавате какво говорите, правите или какви решения взимате. Добре е да не се карате и опитвате да изяснявате отношенията си. 

През юни не е препоръчително да харчите безразсъдно. Необмислените и глупави покупки могат да доведат до конфликт с роднини. Виж, придобиването на недвижим имот през този период е доста печеливша инвестиция.

През първия летен месец хипертониците трябва да обърнат внимание на здравето си. Постоянните колебания в атмосферното налягане, очаквани през юни, ще се отразят негативно на физическото и емоционалното им състояние.

Най-благоприятни дни: 1, 2, от 4 до 9, от 11 до 16, от 18 до 24, от 26 до 30 

Неблагоприятни дни: 3, 10, 17, 25 

Овен

В първия летен месец Овните е най-добре да не се впускат в приключения с непознати, дори ако те им обещават много пари, защото в крайна сметка могат да се озоват във финансов капан, от който ще е доста трудно да се измъкнат.

Въпреки това, през юни ще им се приискат вълнуващи приключения и ще направят всичко, за да стане животът им по-весел. Ще започнат да залагат на хазарт, ще отидат на рисковано пътешествие или ще станат един от участниците в любовния триъгълник, въпреки че за тях сега е най-важно да намерят време за семейството си - за половинката и децата си. 

Овните, които нямат човек до себе си, могат да се запознаят с интересна особа по време на семейно събиране. Също така в началото на лятото някои представители на този зодиакален знак ще имат възможност да променят сферата си на дейност, което между другото ще има положителен ефект върху нестабилната им финансова позиция.

Най-благоприятни дни: 4, 9, 11, 18, 26, 27

Дни, в които трябва да внимавате: 1, 8, 14, 15, 21, 28, 29 

Телец

През юни Телците ще решат да променят професията си. Но преди да направят това, трябва да завършат всичко, с което са се захванали и да изплатят дълговете си. Не трябва да строите пясъчни кули. Сега е времето, в което трябва да покажете своята естествена практичност, това ще ви помогне да се придвижите бързо към целта.

В средата на месеца деловата ви активност може да намалее, което няма да се отрази по много добър начин на финансите ви, така че трябва да избягвате ненужните разходи.

В личния живот не ви очакват никакви промени. Семейните Телци ще бъдат заети с обичайните си домашни задължения и тревоги, а тези, които все още не са намерили своята половинка, благодарение на активния си начин на живот, могат да срещнат интересни хора от противоположния пол, но не се очаква дълготрайна връзка. 

През юни трябва да се откажете от травматичните спортове. Има голям риск по време на заниманията да навредите на здравето си.

Най-благоприятни дни: 1, 2, 24, 27, 28, 29 

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 11, 25 

Близнаци

За Близнаците юни ще бъде време на празници и весели събития. В средата на месеца ги очаква голямо тържествено мероприятие, на което ще се събере не само цялото семейство, но и непознати, така че то трябва да бъде най-високо ниво. Подготовката ще доведе до много притеснения и неприятности, някои от които ще се стоварят със страшна сила върху представителите на този зодиакален знак. 

Поради постоянната суматохата, кариерата ще остане на заден план, следователно на работното място не се очакват никакви промени. На любовния фронт всичко ще е наред: семейните Близнаци ще се сближат много с половинката си и отношенията им ще бъдат изпълнени с много романтика. Тези, които все още не са обвързани, ще имат възможност да се запознаят с атрактивни лица от противоположния пол, но само ако продължат да се държат активно. Не е изключено при някое от тези запознанства да избухнат силни чувства. 

През юни родените под този зодиакален знак трябва да се погрижат за ставите си и да не ги натоварват. 

Най-благоприятни дни: 2, 4, 5, 12, 30 

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 6, 13, 20, 27 

Рак

През юни за Раците е препоръчително да общуват възможно най-много и по-често да излизат от домовете си. Сега е от изключително важно значение да се окажете в центъра на събитията. Това е единственият начин да постигне голям успех в кариерата и в любовта.

Първият месец на лятото е отличен период да започване всичко на чисто: да стартирате свой бизнес, да разкриете чувства си (както положителни, така и отрицателни), да се откажете от безполезните идеи и т.н. Не се притеснявайте - бариери пред промяната не се предвиждат, а точно напротив - ще имате възможност за нови познанства, за установяване на полезни контакти, които ще допринесат за бърз ръст в кариерата и стабилна финансова позиция. 

Вярата в утрешния ден ще се отрази положително върху любовните ви взаимоотношения. Благодарение на позитивното ви отношение много лесно ще спечелите обекта на симпатиите си. Въпреки това, за да спечелите любимия човек, е добре да обърнете внимание на фигурата си. Най-добър помощник в това ще ви бъде спортът.   

Най-благоприятни дни: 5, 6, 20, 24

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 1, 11, 25, 29 

Лъв

Началото на лятото за Лъвовете ще е много спорен период: в нещо ще им провърви, в друго ще се сблъскат с огромно разочарование. Най-важното е да не униват и да продължат да действат, в противен случай ще им бъде много трудно отново да се върнат в правия път.

През юни Лъвиците най-накрая ще решат да прекъснат старите връзки - както сърдечни, така и приятелски, и ще започнат всичко начисто. Промените ще повлияят положително на любовните и професионалните им отношения. Може би някои момичета, родени под този зодиакален знак, ще успеят да съчетаят и двете - ще започнат романтична връзка в офиса, която ще положи основите за бъдещ брак. 

При мъжете от тази зодии такива драматични промени не се очакват. Най-много да се замислят за промяна на работното място, но засега това ще бъдат само мисли.

Лятото е чудесно време за спорт. През юни се препоръчва представителите на тази зодия да се захванат с колоездене и плуване. Те ще окажат благоприятно влияние върху работата на сърцето, което доста често ще напомня за себе си през този месец.

Най-благоприятни дни: 7, 9

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 15, 22, 29 

Дева

Практически през целия юни Девите ще бъдат заети с битови и семейни дела, които са планирали още в началото на годината, но по различни причини са отлагали за по-късно.

Именно в началото на лятото ще се захванат с ремонт или дори със строителство на свой дом, което означава, че ще отделят много време за тичане по магазини и строителни хипермаркети. В допълнение, заради недоверието, което изпитват към способностите на другите членове на семейството, ще се наложи да правят всичко сами. Резултатът - караници с домашните и огромна умора, която ще им донесе мигрена и болки в гърба. Само хубавият масаж и качествен сън ще им помогнат да се справят с неразположенията.

На работното място през юни няма да настъпят резки промени. Не е изключено да получите предложение за нов проект, но тъй като сте заети с домашните си работи, ще откажете. И ще бъдете много прави, защото впоследствие предложението ще се окаже нерентабилно.

Финансовото положение на Девите ще е стабилно, дори и на фона на високите разходи.  

Най-благоприятни дни: 5, 9, 12

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 7, 13, 14, 21, 28 

Везни

В началото на юни Везните ще срещнат човек от миналото и ще почувстват непреодолимо желание да се върнат към предишния си живот без кавги и притеснения. Но мечтите ще си останат само мечти, въпреки че ще си направят определен извод - че се нуждаят от повече почивка. 

Точно по тази причина в един от уикендите на юни Везните ще захвърлят работата си, която никога няма край, и ще прескочат да морето, където да опуснат душата и тялото си.  Освен това е вероятно самотните представители на този знак да се върнат от там в компанията на интересен човек от противоположния пол. Тази почивка ще помогне на Везните, които вече са намерили сродната си душа, да се сближат отново с нея и да се потопят отново в света на романтиката, която ги е заобикаляла в първите дни на запознанството.

На работното място не са изключени конфликти с колегите заради пари. Благодарение на природната коректност и дипломатичност, Везните бързо ще успеят да изгладят проблемите. 

Най-благоприятни дни: 7, 8, 12, 14, 15, 21, 28 

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 4, 23, 25 

Скорпион

Представителите на този зодиакален знак ще посрещнат началото на месеца с мисли за промяна на имиджа, а през първата половина на юни ще променят и актуализират гардероба си. Подобни промени ще повлияят положително както на кариерните, така и на любовните им взаимоотношения. Шефовете ще погледнат по друг начин на елегантния специалист,  не е изключено да му предложат да заеме и водеща позиция.  По-добре е да не отказвате тази оферта.

Благодарение на новия си имидж Скорпионите ще бъдат връхлетени от пламенни чувства, които ще им помогнат да забравят миналите връзки. Семейните представители на тази зодия е добре да проявяват въображение и да внесат промени в отношенията. Това ще помогне много за укрепването на връзката им и ще я направи по-силна. Приятелите ви непрекъснато ще ви канят на събирания, но е по-добре да им  отказвате, за да не си навлечете проблеми с любимия. 

Юни е прекрасно време да започнете да се грижите за здравето си, например да се захванете със спорт. 

Най-благоприятни дни:  4, 11, 13, 15 

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 3, 7, 10, 17, 24, 28 

Стрелец

През юни Стрелците да се готвят за много новини, неочаквани събития, както и промени, които ще им помогнат да оправят личния си живот. През първия летен месец родените под този знак ще се разделят успешно с лошите си навици, което ще окаже много положителен ефект върху здравословното им състояние. Разделното хранене, на което ще преминат, пък ще им позволи да свалят няколко излишни килограма.

Юни обещава на представителите на тази зодия и приятна работа или назначение на нова позиция. Отношенията в семейството ще се подобрят, а тези, които са женени, ще започнат нов етап във връзката си. За онези, които все още не са намерили своята любов, идва отличен период, в който да започнат успешното й търсене. 

Стрелците трябва да бъдат много внимателни със знаците, които им изпраща съдбата. Това ще им помогне да постигнат по-голям финансов успех. Очакват се големи парични потоци от неочакван източник.

Най-благоприятни дни:  6, 15, 16, 20, 27 

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 5, 19, 26 

Козирог

Козирозите са свикнали да се трудят неуморно, но през юни работата ще им донесе не само удоволствие, но и награда за извънредните усилия под формата на голям бонус. Въпреки това, не е препоръчително да правите безсмислени покупки. Добре е да се отнасяте много внимателно към спечелените пари, в противен случай може да се окажете на хляб и сол до края на месеца. 

Много от представителите на този зодиакален знак ще се почувстват като незаменими специалисти. Колегите им непрекъснато ще се нуждаят от техните съвети, а началниците - от подкрепата и концентрация им в критичните моменти. 

На личния фронт промени не се очакват. В семейството на Козирозите ще цари пълна хармония. А онези, които все още не са срещнали любовта, ще имат само приятелски срещи и познанства, които няма да намерят своето романтично продължение.  

В началото на лятото не трябва да стоите много на слънце. Можете да се сдобиете не само с изгаряния, но и с главоболие. 

Най-благоприятни дни: 8, 18, 19 

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 3, 6, 10, 13, 17, 20, 27 

Водолей

През юни Водолеите ще бъдат заети със здравето си, защото буквално от първите дни на месеца може да почувстват болки в стомаха. Хранете се правилно! 

На работното място от представителите на този зодиакален знак се очаква да направят сериозни промени. Ще им бъде предложено да се преместят на нова работа, която с удоволствие ще приемат, тъй като отдавна мечтаят да се изявяват на друго поприще. Между другото тези, които все още не са намерили сродната си душа, ще я срещнат сред новите си колеги. Семейните Водолеи ще отидат на почивка само с децата си и ще си прекарат много добре.

Във финансов план не са изключени малки проблеми. Ще ви се наложи да се обърнете за помощ към приятели или роднини. Те ще ви дадат на заем голяма сума пари, която, между другото, съвсем скоро ще успеете да върнете. 

Най-благоприятни дни: 8, 12, 20, 21, 22, 26 

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 23, 30 

Риби

През месец юни представителите на зодия Риби ще бъдат заети с решаване на семейни и битови въпроси. Не е препоръчително да посещават твърде претъпкани места и да участват в масови събития. Най-добре е да посветят енергията, която ги изпълва, на семейството и по-специално - на децата.

С кариерата им всичко ще е ОК, затова и ще могат да си позволят да я оставят малко настрана. Това по никакъв начин няма да се отрази на финансовото им състояние. Парични проблеми през юни не се очертават затова, Риби, не е нужно да се вълнувате за бъдещето! Просто се наслаждавайте на днешния ден! 

 

През месец юни е добре да обърнете сериозно внимание на здравето си. Претоварването и апатията са сигнали, че е време да си починете малко от работата и да отидете на почивка, през която да се заемете с духовното и физическото си развитие.

Най-благоприятни дни: 6, 7, 14, 21, 22, 23, 24, 28

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 5, 19, 26, пише jenata.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?