Срам! Алекс Сърчаджиева се изложи жестоко

След втория епизод от новото риалити "Игри на волята", излъчвано в ефира на Нова телевизия, сценаристи и водеща отнесоха як хейт в социалните мрежи.

Докато обясняваше мисиите на отборите славяни, траки и прабългари, Алекс Сърчаджиева обърка тотално роднинските връзки в историята за Свети Константин и Елена. Грешката й, разбира се, е повече минус за продуценти и сценаристи, които стоят зад всяка хрумка във формата. 

И все пак атаките не подминаха и миловидната актриса, която често виждаме като водеща или коментатор в различни риалити формати у нас.

"Как Нова тв ожени майка и син, драги зрители, снощи, по време на втори епизод на "Игри на волята"!", гласи един от по-острите коментари в мрежата след гафа във формата. В него се казва още:

"Значи, излиза Александра Сърчаджиева с този неин дразнещ глас, която иначе може би не звучи точно така, но все й дават да води предавания, на които тя трябва да надвиква съпътстващ оглушителен шум и когато крещи, въобще не гали ухото нито с тембър, нито с интонация; таа, излиза тя на плажа и изкрещява на участниците, че ще разкаже историята за Свети Константин и Елена...

Историята била значи от Странджа. Там се е случила, също така. Господ Бог обичал Странджа и странджанци. Затова им запалил един голям огън . ( !? ) И им казал на хората да минат през огъня, и че който е добър няма да изгори. ( ?! ) От мъжете минал само Константин и не изгорял.

От жените минала Елена и не изгоряла. И те затова се оженили ( ?! ) И станали светци !...", недоумява потребител за така грубо преиначаваните  факти от историята.

"Истината е, че Свети Константин е император на втората Римска империя, а света Елена е неговата майка. Когато сценаристите на Нова Броудкастинг Груп пишат разни неща за разни исторически личности, и взимат заплати за това нещо, и носят отговорност към възпитанието на обществото, че и на децата, и въобще носят отговорност кви ги съчиняват, дали биха били така добри да вземат сега и да се покаят, чрез официално напускане на работа?"

Източник show.blitz.bg
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?