За Купа ЦЕВ: Зенит без Камехо, Хебър в пълен състав

Пристигнаха всички чуждестранни участници за предстоящите елиминации(1/8 и 1/4 финали) на турнира за Купа ЦЕВ в Пазарджик. Отборите на Зенит (Санкт Петербург), Дукла(Прага) и Строител(Минск) са настанени в Гранд Хотел "Хебър" и вече направиха първите си тренировки в спортна зала "Васил Левски".

Хебърци и техните опоненти тренират по час и половина в залата, като между отделните занимания има толеранс от 15 минути за дезинфекция на помещенията. 

Руският тим е в Пазарджик без една от звездите си – кубинецът Ореол Камехо, но това едва ли ще свали осезаемо класата на гостите, които на 1/8 финала излизат срещу Хебър. Пазарджишкият тим е без каквито и да е кадрови проблеми и ще опита да даде най-доброто от себе си за да окаже максимална съпротива на руския колос. 

Назначение за първи съдия на мача Хебър - Зенит получи австриецът с босненски произход Борис Ковач, а като втори рефер ще се изявява Себастиян Уидларз от Великобритания.  

Надпреварата започва утре от 18 часа в спортна зала „Васил Левски“ с изиграване на двете осминафинални срещи. Най-напред на полето излизат Хебър и Зенит, а от 21 часа започва срещата на Дукла и Строител.

Победителите ще спорят на следващия ден, 16 декември, за участие на полуфинал.

Двубоят на хебърци ще се излъчва на живо в официалната Фейсбук страница на клуба.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?