64

Волейболната Марица завърши бижуто в Спортното

Напук на тежката глобална икономическа обстановка, ръководството на Марица (Пловдив) успя да зарадва състезателките от школата на клуба. Преди няколко дни завърши обновяването на волейболната зала – СУ Васил Левски, където целогодишно тренират подрастващите.

След клубния автобус и спортната столова, сега спонсорите съумяха да направят дома на младите таланти удобен и красив за тренировки и мачове.

Обновяването на залата премина през пълен ремонт на покрива, санитарните помещения, съблекални и фитнес. В самата зала бяха монтирани седалки за публика и гости, а стените на залата бяха украсени с множество огромни плакати с избрани снимки от най-зрелищните мигове от успехите на най-малките.

Логата на основните спонсори също намират място по стените на залата, като показват на всички, че те са там и ще продължат да помагат, за да я има Марица.

Ръководството на Марица знае, че най-важното в един клуб е школата и тя трябва да бъде гледана и обичана, защото успехите на Марица започват от любовта на децата към спорта.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?