Волейболистките на Марица участваха в Живей Активно на Боровец

Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) за пореден път се включи в инициативата Нестле за Живей Активно! Живей Активно за първи път се проведе на зимния курорт Боровец.

Мениджърът на Марица Борис Халачев и волейболистките Александра Миланова, Виктория Григорова, Дима Ушева, Добрина Христоскова, Мирела Шахпазова, Силвия Андреева, Славена Никова, заедно с легендарния гимнастик Йордан Йовчев, волейболистът Евгени Иванов, легендата в ските Петър Попангелов, най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова, единствената олимпийска шампионка на България в зимни олимпийски игри Катерина Дафовска, рапърът Ивайло Иванов – Играта и певицата Тита се включиха в инициативата в Боровец.

Маричанки изтеглиха победителите в томболата, които си тръгнаха с ваучери за каране на ски, еднодневни карти за Боровец и голямата награда шейна.

Сред активностите, които можеха да изпробват участниците бяха ски уроци, сноуборд, пързаляне с шейни, правене на снежни човеци, както и уроци за това как да спортуваме безопасно в планината.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?