64

Волейболът с яко лоби в тотото. Вижте на кого е роднина новият шеф

Новият изпълнителен директор на Спортния тотализатор Александър Тодоров получи изненадваща подкрепа от Украйна. Либерото на националния отбор по волейбол Жана Тодорова, доскорошна състезателка на шампионките от „Марица”, се изказа остро срещу нападките в парламента по адрес на Александър Тодоров. Оказа се, че реакцията й е напълно естествена, защото Александър е неин брат.

Ето какво написа Жана Тодорова (сега състезател на украинския Прометей Днипропетровск) в социалните мрежи на 26 януари точно след атаките срещу вписването на промените в тотализатора в търговския регистър:

"За пореден път се убеждаваме, че най-неграмотните, неморалните и корумпираните са най-наглите. Мафията, която прибираше ежегодно няколко милиарда публични средства. Тези, които докараха България до национална демографска катастрофа - близо милион българи са напуснали страната за последните десет години. Бих го нарекла не емиграция, а евакуация.  

Точно отговорните за това, днес от трибуната на Народното събрание, говореха за престъпления. Циркът, който ни устроиха, беше заради смяната на ръководството на Българския спортен тотализатор.

Разбираемо е да има такава бясна съпротива,  защото дружеството е било сериозна касичка за ГЕРБ и ДПС. Те ясно виждат края на своето облагодетелстване и се гърчат в отчаяни опити. Пожелавам успех и смелост на хората, които са длъжни да осъществят промяната".

32-годишният Александър и Жана са родени в Хасково в семейството на военен. И двамата обаче са израснали в Пловдив, където новият шеф на тотото е завършил Английската гимназия. 

Братът на най-доброто либеро в света на волейбола до 23 години бе избран за народен представител за пръв път през април 2021 г. Той бе четвърти в листата за Плевен, а водач в тамошната листа на ИТН е Радостин Василев, който по-късно бе избран за министър на младежта и спорта в правителството на Кирил Петков. Именно това министерство е принципал и кадрува в тотото.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Sotir

Sotir

02.02.2022 | 16:01

Blq blq blq I ni6to I pak blq blq blq I pak ni 6to I kvo pak glad I ni6to ne kaza

Отговори
0 0
Габи3

Габи3

02.02.2022 | 11:31

Още едно изказване на празнословец. Явно Кирил Петков при обявяване на новите е пропуснал по невнимание или незнание сричката не пред почтенните. Корупцията не се ли крепи върху уреждане на близки, свои, роднини и приятели?При сегашните назначения се вижда само това.

Отговори
5 1
Иво

Иво

02.02.2022 | 08:40

Отрязаха хранилката на ДПС и медиите на Пеевски се побъркахте да плюете. ;)

Отговори
4 6
Хехе

Хехе

02.02.2022 | 14:32

Наистина се чудя защо се изказваш... къде виждаш плюене, празноглавецо... просто един факт, който със сигурност не знаеш. А, всъщност, и да знаеш, няма да разбереш нищо... а за медиите на Пеевски.... и тук си много тъпо парче... научи къде, какво и тогава пиши...

Отговори
3 0
Кирил

Кирил

01.02.2022 | 18:06

Тотото е Измама само вижте улицата как се нарича и ще ви стане ясно

Отговори
1 4

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?