Влади Орлов: Останахме с един център за втората среща с Хебър

Волейболният тим на Локомотив(Пловдив) ще има сериозни трудности от кадрови характер преди ответния мач от 1/4 финалните плейофи срещу Хебър(Пазарджик), съобщи пред "Марица" наставникът на пловдивчани Владимир Орлов. 

"В Пазарджик не успяхме да покажем нашата си игра. Като цяло Хебър биеше много силен сервиз и не можахме да се справим в посрещането. От там ни дойдеха и проблемите в атака. На свой ред ние не успяхме да затрудним противника. Началният ни удар бе плах. Срещу тим като Хебър тези неща предопределят загубата, категоричен бе след мача Орлов. 

"Не мисля, че момчетата са били прекалено респектирани от Хебър. През годините те са играли на високо ниво и имат нужния опит. Проблемът при нас беше чисто организационен", призна специалистът. Той сподели и очакванията си за ответния мач в Пловдив. 

"За втория мач ще бъде още по-трудно, тъй като в края на третата част се контузи един от нашите центрове и не знам дали въобще ще можем да го вдигнем до събота. Третият ни център е също контузен и оставаме само с един блокировач, което практически за съперник като Хебър прави задачата ни почти невъзможна. Бих искал да съм оптимист, но в случая реалността за нас е съвсем друга".  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?