Следвайте ни

Влади Орлов: Останахме с един център за втората среща с Хебър

viber icon

Волейболният тим на Локомотив(Пловдив) ще има сериозни трудности от кадрови характер преди ответния мач от 1/4 финалните плейофи срещу Хебър(Пазарджик), съобщи пред "Марица" наставникът на пловдивчани Владимир Орлов. 

"В Пазарджик не успяхме да покажем нашата си игра. Като цяло Хебър биеше много силен сервиз и не можахме да се справим в посрещането. От там ни дойдеха и проблемите в атака. На свой ред ние не успяхме да затрудним противника. Началният ни удар бе плах. Срещу тим като Хебър тези неща предопределят загубата, категоричен бе след мача Орлов. 

"Не мисля, че момчетата са били прекалено респектирани от Хебър. През годините те са играли на високо ниво и имат нужния опит. Проблемът при нас беше чисто организационен", призна специалистът. Той сподели и очакванията си за ответния мач в Пловдив. 

"За втория мач ще бъде още по-трудно, тъй като в края на третата част се контузи един от нашите центрове и не знам дали въобще ще можем да го вдигнем до събота. Третият ни център е също контузен и оставаме само с един блокировач, което практически за съперник като Хебър прави задачата ни почти невъзможна. Бих искал да съм оптимист, но в случая реалността за нас е съвсем друга".  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?