61

ВК "Марица" се сдоби със спортен ресторант на Лаута

Волейболен клуб Марица (Пловдив) се похвали с още една нова придобивка. В злата на комплекс Локомотив в Лаута беше открит спортен ресторант. Новото бижу бе открито от един от спонсорите на тима - собственикът на Лайт Газ и вицепрезидент на клуба Светослав Славов. От началото на годината жълто-сините имат и собствен автобус, който се използва от представителния отбор и всички възрастови групи от старшата до най-малките – 11-годишните.

Спортният ресторант беше открит от вицепрезидента Светослав Славов, спортният директор Владимир Котев, треньорите от първия отбор и школата, както и състезателки от първия отбор и школата.

Ресторантът ще се използва от всички възрастови групи на Марица от жените до най-малките – 11-годишните. От клуба смятат да дадат помещението и абсолютно безвъзмездно за деца от школата, които искат да празнуват своите рожденни дни в него. Марица продължава да се развива сериозно като клуба и стана първият отбор в българския волейбол, който може да се похвали с подобно помещение.

Философията на отбора е, че всеки в клуба е важен от звездите на първия отбор до най-малките маричанки, които правят своите първи стъпки във волейбола.

Спортният ресторант се намира в началото на зала Лаута, която беше променена. Главният вход е напълно обновен с надпис Марица, нов вход и голяма емблема на клуба, която свети в тъмното.

Марица ще работи и със специалист, който ще изготви хранителен режим за отборите и те ще получават нужната храна директно в залата.

Спортният ресторант ще се използва и за анализи, видео разбори от отборите на Марица, както и за пресконференции.

Официалното откриване с представители на Община Пловдив и медиите ще се състои скоро.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?