Следвайте ни

ВК Хебър поднови занимания в Пазарджик

viber icon

Волейболният тим на Хебър приключи успешно подготвителния си лагер в Тетевен и от началото на седмицата се готви отново в пазарджишката спортна зала "Васил Левски". 

С края на лагера в старопланинското градче формално бе сложен завършек на първия етап от предсеонната подготовка на "тигрите".

По време на режима в Тетевен те се готвеха с двуразови занимания - обикновено преди обяд акцентът бе сложен върху общо-физическата подготовка,

а втората тренировка бе насочена към игровата. 

Добрата новина за треньорския щаб на Хебър е липсата на сериозни травми и болежки у волейболистите след интензивния тренировъчен процес по време на десетдневния лагер. 

По време на следващия етап от подготовката постепенно силовите упражнения ще отстъпват на технико-тактическите, а с предвидените контроли волейболистите ще започнат да трупат и игрова подготовка.

Първия етап от новото първенство, който включва предварителната фаза за оформяне на групите е планиран за края на октомври, а две седмици преди това ще се състои и финалът за Суперкупата.    

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?