Виктория Волей загуби от Берое на старта във Висшата лига

Виктория Волей стартира с поражение новия сезон в мъжката Висша лига.
В драматичен двубой от първия кръг на Източната група възпитаниците на треньора Атанас Митрев отстъпиха на Берое (Стара Загора с 2:3 (23:25, 19:25, 25:20, 25:20, 10:15) гейма.

Мачът се игра в залата на СУ „Цар Симеон Велики“ и продължи два часа и десет минути.

Виктория Волей игра в състав: Евгени Григоров, Желазко Апостолов, Стоян Вулджев, Димитър Узунов, Петър Шойков, Станислав Петков, Калоян Вълчинов – либеро (Стилиян Георгиев – либеро, Енис Караденис).

„Започнахме много зле в мача. Много слаби първи два гейма, като в това виждам и мои грешки. След това поналучкахме играта, но за съжаление, не успяхме да затворим двубоя успешно. Въпреки поражението, поздравявам отбора, че се опита да излезе от ситуацията и да спечели мача. Пак повтарям, че аз имам голяма вина за развитието на първите два гейма. Но вече не можем да върнем нищо и от понеделник започваме да мислим за следващия мач с Дея спорт (Бургас) и не можем да върнем нищо“, заяви за официалния сайт старши треньорът Атанас Митрев.

Във вчерашния мач от Източната група Черноморец (Бяла) загуби от Дея спорт (Бургас) с 2:3 (25:27, 27:25, 21:25, 25:23, 14:16) гейма. Последната среща от първия кръг е утре в Пловдив между ПСК Локомотив и Раковски (Севлиево).

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?