61

Треньорът на Марица: Търпението ни роди успех!

Старши-треньорът на Марица Пловдив Борислав Крачанов говори пред volleymaritza.bg след победата на тима в Шампионската лига при гостуването на унгарския Вашаш Обуда (Будапеща) в Будапеща.

„Искам да честитя победата на момичетата. Изиграха доста добър мач. Да, започнахме малко страхливо, но това го отдавам на напрежението, че този мач е изключително важен за нас. Знаехме, че това е отбор, който е преодолим. Радвам се, че успяхме да спечелим. Радващото е, че успяхме да се съберем и да изиграем двубоя правилно и да достигнем до победата. Искам да благодаря на всички хора, които стоят зад нас и вярват и ни подкрепят в това, което правим. Още когато дойдоха, започнахме с проекта да подмладяване изцяло отбора с момичета от нашата школа“, започна той.

„Това цялото търпение, което имаха те се радвам, че сега се реализира в успех. Надявам се да сме ги зарадвали с днешната победа. Първо ни предстои мач във вътрешното първенството и трябва да бъдем фокусирани на него. След това ще мислим за двубоя в Истанбул. Искаме в следващите мачове в Шампионска лига да изглеждаме още по-добре и да се опитаме да се опълчим на по-изявените отбори в нашата група“, каза още наставникът на пловдивчанки. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?