Следвайте ни

Треньорът на Марица: Няма как да се зарадвам на тази титла

Свършихме добра работа, обяви Иван Петков

viber icon

Треньорът на женския волейболен тим на Марица не бе особено радостен въпреки завоюваните златни медали. Вчера с решение на УС на федерацията тимът на Марица бе обявен за шампион при жените, а Нефтохимик 2010 при мъжете.

  
"В този момент е много трудно да се говори. Моментът е такъв, че трудно можем и да се зарадваме на нещо такова. Преди няколко дни по друг начин бихме го преживели", коментира наставникът.

"Надяваме се това, което ни застигна, да ни освободи и да започнем да живеем нормално, да няма такива моменти като днешния - така да се присъжда титла и да се решава което и да е първенство. Лично аз трудно мога да намеря думи да коментирам. Ситуацията е такава, че не е нужно да казваш каквото и да било. Да се молим някой да намери решение в тази ситуация и да намери лекарството, което миларди хора чакат с нетърпение. Сега не е време за спорт. Трябва да звучим по-позитивно, но никой не знае това, което ни се случва, колко време ще продължи. Аз изпитвам чувство за добре свършена работа през този сезон. Няма как обаче да се зарадвам, защото всеки се е концентрирал в своето оцеляване", добави още Петков.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?