Треньорът на Хебър: Не знам как ще продължим

Волейболистите са в почивка до края на седмицата

"Няма никаква яснота засега какво ни очаква и с оглед на ситуацията тепърва ще разискваме как ще продължим." Това заяви старши-треньорът на ВК Хебър Атанас Петров, който с колегите си от спортно-техническия щаб и всички волейболисти от отбора е във ваканция по никое време.

Подобно на колегите си от футболния клуб и волейболистите на Хебър излязоха в принудителна почивка. До тази ситуация се стигна след обявяване на извънредното положение в България, във връзка с пандемията, причинена от коронавируса SARS-CoV-2 и затварянето на спортна зала "Васил Левски".

Това пък остави тима без място за тренировки и ръководството на клуба разпусна състезателите на Хебър първоначално за пет дни.

"За съжаление обявеното извънредно положение в страната засяга всички, нищо не можем да направим. Няма и къде да тренираме, след като залата бе затворена.

Чужденците ни остават в България. Няма време да пътуват и да се връщат. След това отново ги събираме в Пазарджик.

Едно е ясно, не можем да останем без тренировки. Ще търсим алтернативни начини за поддържане на форма. Гоним спечелване на титлата, макар и да не знаем дали първенството в Суперлигата ще продължи", сподели Атанас Петров.

В момента Хебър е на втора позиция след шампиона Нефтохимик и при положение, че класирането остане окончателно, ще се окичи със сребърните медали.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?