Следвайте ни

Треньорът на ЦСКА: Липсваше ни игрови опит за да се противопоставим

viber icon

Човекът оркестър на ВК  ЦСКА - Александър Попов бе пределно откровен относно причините за загубата от Хебър в Пазарджик с 3:0. 

"Не можахме да се адаптираме добре, влизайки в тази зала. За разлика от предишни мачове в Пазарджик. Тази година ни се събра малко повече, но нека малкият игрови опит не звучи като извинение или оправдание за нас.  

Хебър е единият от двата най-добри волейболни отбора в България. Имат качествени състезатели, натиснаха ни почти по всички елементи. Тези две обстоятелства – силният противник и това, че не сме играли от много дълго време не ни позволи в края на геймовете да се доближим малко повече до тях. 

Това е нашият отбор. Много е млад, даже идната седмица ще се разделим и с Красимир Георгиев, който заминава за чужбина и не можем да го спрем с нищо. Така че ще станем и още по-млади. В тази връзка тази година целта пред нас е независимо с какво разполагаме да гоним някакъв максимум на тези възможности."   

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай