Следвайте ни

Треньор на "Марица" става национален селекционер

viber icon

Треньор на отбора девойки Марица (Пловдив) U19 Диян Боюклиев беше назначен и за национален селекционер. Той ще води на първо време две от формациите. Боюклиев ще отговаря за селекцията и представянето на съставите до 16 и 17 години. До края на настоящата година двата тима ще бъдат обединени в една формация. Това се налага заради липса на достатъчно кадри.

"За мен е чест и привилегия да бъда треньор на тези гарнитури. Мисля, че има момичета с голям потенциал, и ще работим, много за да го развием. Предстои ни много натоварено лято, в което се надявам всички да бъдем здрави, за да можем пълноценно да свършим всичко, заложено в програмата ни. Благодаря на хората, които ми гласуваха доверие, и на тези, които се съгласиха да работим заедно. Пожелавам на всички гарнитури успешно лято, в края на което да се поздравим с успехи", коментира Диян Боюклиев.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?