Тодор Алексиев: Проиграхме си шансовете

Капитанът на волейболния Хебър (Пазарджик) Тодор Алексиев отчете, че грешки в първите две части са повлияли на развоя на мача за Суперкупата, загубен с 0:3 загубата от Нефтохимик 2010 (Бургас).

„Стояхме равностойно на Нефтохимик,  играхме точка за точка. Имахме толкова много шансове, и в първия, и особено във втория гейм, но не успяхме. Особено на наш сервис не можахме да реализираме тези възможностите и закономерно загубихме.“, призна пловдивчанинът.

„Съперникът не ни е изненадал по никакъв начин, защото си играе така, както си играят винаги. Дали са им повлияли мачовете от европейските турнири, по-добре е да ги питате тях. Загубихме от наши грешки, не мога да кажа точно сега подробности, защото сме афектирани. Ще гледаме видео, ще анализираме мача и ще потърсим къде трябва да направим корекции.“, зави капитанът на "тигрите". 

„Тежко е да се завърнеш пред публика след седем месеца. Нашите фенове ни подкрепяха както винаги, за което им благодаря. Съжалявам само, че ги разочаровахме. Да се надяваме, че на нас няма да ни повлияе този резултат на амбициите ни като цяло.", изрази надеждите си Алексиев. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?