102

Тодор Алексиев получи Почетния знак на Пазарджик

Спортният директор на ВК Хебър - Тодор Алексиев получи Почетния знак на Пазарджик. Номинацията на волейболиста бе в раздел “За граждански принос”, а Общинския съвет утвърди предложението на комисията по избора на тържествена сесия, посветена на 21 май – Празника на Пазарджик.

По този повод Алексиев направи обръщение към Общинския съвет.

"Преди години дойдох в Пазарджик в един отбор, който имаше големи амбиции! Амбиции, които заедно осъществихме. Повярвах на хората, които стояха зад Хебър и години по-късно смело мога да нарека Пазарджик "мой дом". Тук имаме нещо, с което Пазарджик може да бъде за пример на цяла България - истинска и неподправена енергия, от която никой друг отбор и град не се зарежда. 

Заставам пред вас, като спортиста и човека Тодор Алексиев и отправям апел към всички вас - вие взимате решенията и правите политики. Мислите и правите това стратегически и дългосрочно. Не позволявайте Хебър да няма първи отбор. Не оставяйте тези момчета, които израснаха в школата и преди седмица станаха вицешампиони на България, да нямат първи отбор, в който да продължават кариерите си. Не позволявайте те да наричат друг град "свой дом". Те имат дом, имат клуб и целият град го заслужава. Пазарджик има най-страхотните фенове и всичко е във вашите ръце", завърши емоционалната си реч пловдивчанина. 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 2 оценки
1/5 от 2 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?