Тасев: В Пазарджик ни ритна ат, а не магаре

Старши-треньорът на ВК Берое Иван Тасев отдаде заслуженото на Хебър, който изхвърли след 3:0 заралии от турнира за Купата на България.   

"Поздравявам Хебър с победата. Става въпрос за много класен и добър отбор. Това се вижда много добре. Явно имахме голям респект срещу тях. Още в началото на мача това пролича в играта на младите ми и не дотам опитни момчета и действително те бяха под напрежение. Така беше до края", отчете Тасев, който е легенда на пазарджишкия волейбол.  

"Отпаднахме, но се радвам, че бяхме елиминирани от такъв класен отбор, тъй като в предишния кръг ние играхме срещу пълни аматьори като Ботев(Ихтиман), но това беше мач, от които нито ние, нито те имаха полза. Като контрапункт на онова, сега в Пазарджик моите момчета в лицето на Хебър видяха един добър пример като поведение, отношение и начин на игра. От тази гледна точка съм доволен въпреки загубата", призна някогашният национал.  

"В тази зала имам само хубави спомени и адмирирам, това което се прави по отношение на волейбола в Пазарджик. Радвам се, че го има това нещо", завърши коментара си пред "Марица" наставникът на старозагорци.   

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?