Стоян Самунев: Волейболът е живот

Пазарджишкият център обяви край на кариерата си

Пазарджишкият волейболист Стоян Самунев сложи официално край на състезателната си кариера.

203-сантиметровият централен блокировач обяви това с прочувствен пост на личната си фейсбук страница.

"Хубаво е когато човек мечтае . И още по-хубаво е мечите да се сбъдват. Една от моите бе да завърша състезателната си кариера с шампионски трофей. Сбъдна се , но не по начина, по който си представях. Липсва ми емоцията, която не може да бъде описана. Със смесени чувства се разделям с дългия квадрат.", написа Стоян. 

"Всичко започна през далечната 1995 година в един хубав слънчев пролетен ден и завърши в един хубав слънчев пролетен ден в 2020 година.

За тези 25 годни изграждах един състезател, който вървеше в правилната посока, стигна и своя зенит. Волейболът ми даде много. Това не беше просто спорт. Волейболът е живот! Живееш го, живееш с него или просто няма смисъл да опитваш от сладостите и горчивините му! Благодаря на всички, с които съм работил през този четвърт век. Историята ми започна и преминавайки през „Хебър”(Пазарджик), „Левски”, „Локомотив”(Пловдив), „Марек Юнион-Ивкони”(Дупница), „Лукой-Нефтохимик”, „ЦСКА” и завърши в „Нефтохимик, за който изиграх 12 сезона! За мен беше чест. БЛАГОДАРЯ ВИ ! Какво следва ли? Не знам!", завърши загадъчно Стоян.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?