102

Шефът на ВК Хебър влезе в УС на федерацията

Президентът на ВК Хебър (Пазарджик) Александър Иванов попадна за първи път в състава на новоизбрания Управителен съвет на Българска федерация по волейбол. Там е и друг пазарджиклия - изпълнителният директор на БФВ Станислав Николов. Преди тях бившият оргсекретар на ВК Хебър Витка Дончева дълги години представяше Пазарджик в управата на федерацията, но мандатът й изтече.

Актуалният УС се състои вече от 17 членове, като нови лица за шефовете на Хебър и Дея спорт - Александър Иванов и Александър Маджуров, Николай Иванов, член на две комисии към БФВ, Велислав Йонев - адвокат и Станислав Николов - изпълнителен директор на БФВ.

„Натрупах опит в последните години, който ми позволява да разпознавам различни ситуации в управлението на спорта. Моята роля ще е конструктивна и ще се опитам да приложа вижданията си за модерното развитие на волейбола в България. Правят се хубави неща, но трябва да се надгражда, за да  утвърдим волейбола като любим спорт у нас. Благодаря на всички клубове и делегати, които ми гласуваха доверие. Благодаря и на Витка Дончева, която досега отстояваше интересите на Пазарджик във федерацията", заяви след избора Александър Иванов.  
Неговият мандат е за една година, когато изтича и този на настоящия председател на УС Любомир Ганев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?