102

Шефът на ВК Хебър: Не знам кои ще се качат на самолета за Полша

Председателят на УС на ВК Хебър Александър Иванов коментира за първи път актуалните проблеми на клуба, които са във финансово-организационен план. Той направи това след загубения от "тигрите" мач с 3:2 в Монтана. 

"Имаме да решаваме много неща, не само волейболно, но и организационно. За да успеем да задържим тази селекция, трябва финансиране", започна Иванов.

"Проведохме срещи с новия кмет и представители на Общината. Работим в посока заедно да намерим решение. Виждаме, че Община Пазарджик няма да може да заделя средства,  каквито постъпваха досега. Ще работим да намираме външни партньори и спонсори. Но подкрепата на Община Падарджик е ключова и надявам се да намерим заедно решение. От утре започваме разговори. Смятам, че въпреки всичко нещата не са толкова песимистични", отчете шефът на хебърци. 

"От 7 години градим нещо. Затова ще направим всичко възможно да задържим нивото. Каквото зависи от нас като ръководство, ще го свършим. Ние сме в деликатна ситуация и  заради това, че времето за справяне със създалата се ситуация е малко. Ще видим с какъв състав ще се качим в самолета за Полша за гостуването на Заверче от Купата на ЦЕВ", разкри още Александър Иванов. Той допълни, че предстоят разговори с играчите. "Истината е, че трябва да приемаме нещата по-философски. Ще се справяме, с каквото можем. В заключение искам да кажа, че преговаряйки със спонсори, на тях им е необходима и гаранция за финансова помощ и от Общината. Последните две седмици бяха дълги, но съм уверен, че това, което сме изградили, ще бъде фактор за дълги сезони напред", завърши не без оптимизъм президентът на ВК Хебър.

Оцени новината

Оцени новината
4.3/5 от 6 оценки
4.3/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?