102

Шефът на Хебър: Целите са постигнати, скоро обявяваме с кои ще продължим

Председателят на УС на шампионите от ВК Хебър Александър Иванов сподели, че със спечелената снощи в Бургас втора поредна титла, клубът от Пазарджик е надградил и резултатът е налице, като това е много важно за бъдещите изяви на отбора в Европа.

"Със сигурност преди сезона не сме мислили, че ще завършим непобедени. За нас беше важно да постигнем целите си, а именно да спечелим трите трофея в България и да направим добър пробив в Европа, но не мислехме за такъв непобеден сезон. Чувството е неописуемо. Това е върховно спортно постижение, както го коментирахме и с момчетата. Благодаря на отбора, на партньорите ни и на кмета. Чувството е страхотно", каза Александър Иванов.

"Мислех си и преди финалния плейоф, че Нефтохимик е много подценяван отбор и не им се обръща необходимото внимание, а те имат много качествен състав, с качествен треньор. Така че аплодисменти и адмирации за това, което те постигнаха през този сезон. Но истината е, че това, което ние направихме беше стъпка нагоре, надградихме във всяко отношение и резултатът е на лице", допълни шефът на Хебър.

Относно селекцията за следващия сезон Иванов заяви, че скоро ще стане ясно с кои волейболисти Хебър продължава напред. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?