102

Само в "Марица": Чужденец наследява Камило Плачи в Хебър

Специалист от чужбина ще наследи Камило Плачи на треньорския мостик във ВК Хебър, научи "Марица" от свой източници в пазарджишкия клуб. От там определиха като пълни спекулации тиражираните до момента твърдения, че Мартин Стоев, Венцислав Симеонов или Сашо Попов ще поемат треньорския мостик. С Мартин Стоев и Венци Симеонов не е имало въобще разговори, а Сашо Попов няма как на този етап да напусне ЦСКА и София по чисто емоционални и лични причини. 

След като и Пламен Константинов е ангажиран с договор в националния отбор, от Хебър окончателно се насочили към опцията за нов треньор от чужбина. Неговото име трябва да стане ясно до няколко дни, тъй като времето за лятна селекция вече тече. 

Очакванията са Хебър да запази за новия сезон само една част от миналогодишния си състав. Вече стана ясно, че Иван Латунов поема към Стара Загора, а Николай Николов се прибира към Бургас за да парафира контракт с местния Дея. Там той отново ще се събере със старите си другари от Нефтохимик - Валентин и Георги Братоеви.  

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?