46

С.И.Л.А. е новият дом на волейболистите на Виктория

Пловдивският волейболен клуб Виктория Волей направи важна крачка в своето развитие, подписвайки договор за партньорство с Комплекс С.И.Л.А. Тимът не само ще играе мачовете от новия шампионат на А Националната волейболна лига в залата, но и ще води подготовката си във фитнеса и ще ползва възстановителния център на елитния комплекс. В новия сезон отборът ще играе под името Виктория С.И.Л.А.,следвайки примера на много от италианските тимове.  

Клубът се слави с една от най-добрите волейболни школи у нас, създала много национали и състезатели от елитната ни група. Сега тимът ще може да ползва и най-добрата волейболна зала в Пловдив. Доказателство за това е, че в С.И.Л.А. играят мачовете си и волейболистките на Марица, които от 2015 г. насам постоянно печелят родното първенство. Залата е оборудвана с професионалната настилка Gerflor Evolution M+. Тя e мултифункционална, хетерогенна PVC спортна настилка.  Притежава отлични технически и функционални качества, благодарение на повърхностната система D-Max ™, която значително увеличава сигурността на играчите. За волейболните мачове зала С.И.Л.А. предлага 1600 зрителски места.

С новия си дом и превъзходните условия в него Виктория ще може да си постави и високи цели през новия шампионат. Зала С.И.Л.А, която отговаря на всички изисквания дори за международни мачове, дава възможност на пловдивския тим да се бори за домакинство на квалификационните турнири за влизане в Националната Висша лига, второ ниво на волейбола у нас. Това пък увеличава шансовете на Виктория С.И.Л.А. да премине едно стъпало по-високо във волейболната ни йерархия.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?