Следвайте ни

Ясна програмата на Марица в Шампионска лига

viber icon

Вече е ясна програмата на Марица (Пловдив) по дни и часове в Група С на Шампионската лига. Заради ситуацията с разпространението на COVID-19, вместо на разменено гостуване, 12-те срещи в групата ще се изиграят само в две зали – пловдивската зала Колодрума и Лудж Спорт Арена в полския град Лодз.

Марица приема първия турнир от 24 до 26 ноември в зала Колодрума. Шампионките на България стартират новия сезон в Шампионска лига срещу френския първенец АСПТТ Мюлуз (Мюлуз) на 24 ноември, от 20:30 б.в. Следва мач срещу ЛКС Комерскон (Лодз) на 25 ноември, от 18:00 б.в. Последната среща на маричанки в първия турнир в Пловдив ще бъде срещу турския гранд ВакъфБанк (Истанбул) на 26 ноември, от 20:30 б.в.

Вторият такъв турнир ще се изиграе в Лодз от 2 до 4 февруари в зала Лудж Спорт Арена. В него Жълто-сините ще играят срещу АСПТТ Мюлуз (Мюлуз) на 2 февруари, от 19:00 б.в. Вторият мач ще бъде срещу домакина ЛКС Комерскон (Лодз) на 3 февруари, от 21:30 б.в. Последната среща ще бъде срещу ВакъфБанк (Истанбул) на 4 февруари, от 19:00 б.в.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?