Пробив, Хебър зимува първи при юношите 

Отборът на Хебър (Пазарджик) завърши като есенен първенец в предварителна група В, от първенството по волейбол на България за юноши под 20 години. 

Представителите на Пазарджик, водени от треньора Иван Иванов, надиграха като домакини Виктория Волей (Пловдив) с 3:1 (22:25, 25:21, 25:15, 25:18) в мач от последния пети кръг на шампионата, записвайки пълен актив от победи през тази есен.

Така младите волейболисти на Хебър приключиха първия полусезон на лидерската позиция в група В, с актив от 15 точки. 

Тимът на Виктория Волей от чиято сянка Хебър не можеше да излезе години наред, зае втора позиция в класирането с четири победи, една загуба и 12 точки.

Трети в таблицата е съставът на ПСК Локомотив (Пловдив) с три победи, две загуби и 9 точки. Четвърти е отборът на Родопа (Смолян) с две победи, три загуби и 6 точки. На пета позиция се нарежда съставът на Левски (Карлово) с една победа, четири загуби и 3 точки. Класирането се оформя от Пан Волей (Панагюрище) без успех до момента.

Предстои пролетен полусезон в групата, в който отборите се срещат още един път помежду си. Първенецът от крайното класиране получава директна квота за държавните финали по волейбол на България за юноши под 20 години. 

Следващите два - вторият и третият получават право на допълнителни квалификации за държавни финали.

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?