Следвайте ни

Плачи събира Хебър за първа тренировка

Двама национали ще пропуснат началните занимания

viber icon

Волейболният тим на Хебър ще стартира в понеделник предсезонната си подготовка, научи "Марица". Първият сбор в спортна зала "Васил Левски" ще има опознавателен характер между новия треньор Камило Плачи, щабът му и волейболистите. Заради ангажиментите си с националния отбор на България през този месец от заниманията на хебърци ще отсъства либерото Петър Каракашев. По същата причина на тренировките няма да се яви и македонският национал Гьорги Георгиев. Първите няколко тренировки ще имат встъпителен характер. Новото през тази лятна подготовка ще бъде отсъствието на високопланински лагер, който хебърци по традиция от последните няколко лета провеждаха в Тетевен. 

Новият наставник на отбора Камило Плачи има различен подход относно провеждането на подготовката, като неговото желание е тимът му да вземе участие в предсезонни турнири и/или турнета, при които акцентът да бъде върху игровата подготовка и отиграването на различни технико-тактическите схеми. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?