Следвайте ни

Отново македонец ще играе за Хебър

viber icon

Волейболният тим на Хебър ще има пак македонски национал в редиците си. През лятото "тигрите се разделиха с Александар Ляфтов, но сега на негово място привлякоха сънародникът му Гьорги Гьоргиев. 

29-годишният волейболист, който играе на поста разпределител, има богата визитка. В годините назад той е бил част от редица класни европейски отбори, сред които полският Алурон Вирту Варта /Заверче/, турският Спор Тото Спор Кулюбю и Пари Волей (Париж), където е избран и за най-добър разпределител в първенството на Франция.

Звездата на Гьорги изгрява в Марек Юнион Ивкони (Дупница), където играе цели 6 сезона. Именно там той се изгражда като класен състезател. С дупнишкия отбор Гьорги Гьоргиев  три пъти поред бе шампион на България в годините 2013, 2014 и 2015, а през 2013 спечели и Купата на България.

Сърцатият македонец  игра три пъти в Шампионската лига с Марек, бе капитан на отбора и любимец № 1 на дупнишката публика.

 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (1)

Бай Ставри

Бай Ставри

23.06.2021 | 09:21

Куц кон на общинска ясла! Кмета щедро раздава пари, но не от неговите лични

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?